Vand & sanitet
Vand & sanitet

Et badeværelse skal være et rum for velvære, hvor design, kvalitet og funktionalitet går hånd i hånd. Vi rådgiver dig gerne gennem hele processen, så du får det badeværelse du drømmer om. Gennem vores mange års erfaring kan du trygt bruge os som din samarbejdspartner hvad enten du skal have et nyt badeværelse eller ønsker at få renoveret dit nuværende badeværelse.

Ønsker du selv at købe dine elementer på nettet og mangler én autoriseret VVS installatør til at stå for monteringen? Ring til os! Vi monterer med et smil.

Mangler du inspiration? se referencer her

Varme
Varme

Overvejer du at etablere gulvvarme i et nyt hus - eller ønsker du at supplere et eksisterende varmesystem med denne opvarmningsform? Gulvvarme er en økonomisk løsning fordi du kan sænke rumtemperaturen et par grader uden at fryse, hvis gulvet er lunt. Der er dog en række væsentlige faktorer som du bør have med i overvejelserne inden du skifter til gulvvarme. F.eks. har husets isolering afgørende betydning for om gulvvarme er det rigtige valg, da kuldenedfald ved utætte vinduer vil give fodkulde og modarbejde ideén med gulvvarme. Lad os rådgive dig, så du nemt kan vælge den bedste og mest økonomiske løsning til dit projekt.

Vi har erfaring med mange forskellige varmesystemer og udfører naturligvis også vedligehold og reparation af dit eksisterende varmesystem.

Ventilation
Ventilation

Det er vigtigt at luften i huset jævnligt udskiftes med frisk luft. Indeluften vil føles tung og indelukket, hvis huset ikke udluftes jævnligt. Resultatet af dårlig indeluft kan være hovedpine, træthed, hoste og irriterede øjne. Hvis luften er for fugtig vil der også være øget risiko for at der opstår vækst af skimmelsvampe, samt fugt- og rådskader på husets materialer og i konstruktioner. Det er vigtigt at installation og vedligehold af ventilationsanlæg udføres korrekt og i overensstemmelse med gældende regler og love.

Samuelsen-VVS har mange års erfaring med forskellige løsninger inden for ventilation. Vi rådgiver dig, så du får den rigtige løsning tilpasset dine ønsker og behov.

Mangler du inspiration? Se referencer her

Blik
Blik

Zink, kobber og aluminium er igen blevet populære byggematerialer, som giver frie muligheder for at udforme spændende og anderledes tage og facader. Hos Samuelsen-VVS gør vi vores ypperste for at bevare de håndværksmæssige dyder som blikkenslagerarbejdet bygger på. Vi har vores eget blikkenslagerværksted, hvor vi løser alle former for blikarbejde til både nybyggeri og renovering, herunder:

  • Tagrender og nedløb
  • Skorstensinddækning og murinddækning
  • Tag- og facadebeklædning
  • Ventilation
  • Skifertage

Mangler du inspiration? se referencer her