Virksomhedsprofil

Samuelsen VVS blev grundlagt i 2009 og er personligt ejet af Glenn Samuelsen.

Glenn er uddannet VVS-installatør- og tekniker. Med mere end 18 års erfaring inden for VVS faget udfører han alle typer af opgaver inden for vand, varme, ventilation, sanitet og blikkenslager arbejde.

Glenn startede virksomheden midt i finanskrisen, i en tid hvor mange private og offentlige projekter blev sat på hold. Med en målrettet vision om at levere "kvalitetsarbejde til den aftalte tid og pris" har Samuelsen VVS opbygget et soldit kundekartotek, der både tæller privatkunder og erhvervskunder.

Se referencer her

Praktisk information

Samuelsen VVS
v/ Glenn Samuelsen
Stenildhøjdalen 85
9600 Aars
CVR: 27461719
Autorisationsnummer: VFUL-01683

Telefon: 2068 5250
E-mail: glenn@samuelsen-vvs.dk

Jutlander Bank A/S
Reg.: 9217
Konto: 2071865943

Din garanti

Som Autoriseret VVS installatør garanterer vi dig at vores installationer udføres korrekt med hensyn til din sikkerhed, sundhed og til miljøet. Når du vælger en autoriseret montør, sikrer du dig, at alle installationer i dit hus inden for el, vand, afløb, gas og kloak udføres korrekt. Sikkerhedsstyrelsen administrerer autorisationerne inden for el, VVS og kloak og sikrer at montører følger alle autorisationskravene. Ved at vælge en autoriseret montør slipper du for ubehagelige overraskelser.

Samuelsen VVS yder en høj professionel service, og vi vil rigtig gerne være behjælpelig med at få dine projekter færdiggjort på bedste vis. Vi bidrager gerne med råd og hjælper dig i hele processen, så du sikrer dig, at dit projekt kommer sikkert i mål.